Foto’s Jeugdmuziekmiddag april 2017

Op zondagmiddag 2 april werd in ’t Huis te Vlierden de Jeugdmuziekmiddag 2017 gehouden. Een gevarieerde middag voor en door de jeugd. Op initiatief van Fanfare Wilhelmina, ondersteund door de Deurnese Stichting Leef en in samenwerking met de basisscholen De Wegwijzer uit Vlierden en D’n Bogerd uit Deurne-St. Jozefparochie (groep 5/6).

Het gezamenlijke schoolorkest van nog maar enkele weken actieve muzikantjes trad op, de slagwerkgroep van Vlierden viel te bewonderen en diverse individuele optredens (met zang, dans, toetsen, blokfluit, dwarsfluit, een DJ en violen) passeerden de revue. Alles prima belicht en te beluisteren dankzij de ook nog jonge technici van JSMS uit Vlierden!

Onderstaande foto-impressie hebben we na verhindering van onze huisfotograaf te danken aan één van de ouders van een D’n Bogerd-deelnemer. Onze hartelijke dank!

De hele middag werd bijzonder sympathiek aan elkaar gepraat door Vlierdens jongste presentator: Miel Mennen uit groep 7 van De Wegwijzer. Zijn carnavalsoptreden als vorst van de Rimbamplekkers van de Vlierdense scouting, bleek achteraf een open sollicitatie naar deze rol. Getuige de spetterende afsluiting met fanfare, slagwerkgroep, violisten, de danseressen van Five Alive en fanfarevoorzitter Rob van den Heuvel op Ierse fluit, was het een zeer geslaagde middag! Zie onderstaande video-impressie.