Muziek in de Klas

Van Muziek in de Klas naar Masterclass!

In een unieke samenwerking tussen de Stichting Leef, basisschool D’n Bogerd, basisschool De Wegwijzer en de Vlierdense fanfare Wilhelmina, wordt uw kind met het schoolproject ‘Je leert het pas met Muziek in de Klas!’de mogelijkheid geboden om kosteloos kennis te maken met een blaas-/slagwerkinstrument van de fanfare.  Wordt uw kind enthousiast maar vindt u het nog te vroeg voor betaalde muzieklessen dan is er vervolgens eerst nog De MuziekKlup.

Een periode van muzieklessen op school door leerkrachten, muziekdocenten van Leef en de dirigent van de Vlierdense fanfare, waarbij het kind het fanfare-instrument thuis in bruikleen heeft om te oefenen, wordt afgesloten met een concert/open podium dat in 2019 (voor alweer de derde keer!) plaatsvindt op  zondagmiddag 7 april om 14.00 uur in ‘t Huis te Vlierden.

Die middag spelen muzikanten van basisschool D’n Bogerd en De Wegwijzer voor elkaar en natuurlijk voor alle meesters, juffen, ouders, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, opa’s, oma’s, ooms en tantes. Natuurlijk laten ook het orkest van de Vlierdense fanfare en de muzikanten van de slagwerkgroep zich van hun beste kant zien.

Omdat wij er met z’n allen graag een veelzijdige en druk bezochte culturele middag van willen maken, bieden wij ook andere muzikanten een (open) podium. Kinderen die viool, gitaar, toetsen of welk instrument dan ook spelen, zijn van harte uitgenodigd een optreden te verzorgen. Hetzelfde geldt voor kinderen die een lied willen zingen, een dans willen tonen, een modeshow willen lopen of bijv. een goocheltruc willen laten zien. Kinderen die graag samen met iemand anders iets willen doen of zich door muzikanten willen laten begeleiden, kunnen dat bij aanmelding aangeven. Dan proberen we dat te regelen.

Wat ook leuk zou zijn, is dat de artiesten zich door een vriendje of vriendinnetje laten aankondigen. Dan wordt het (samen) oefenen een stuk leuker en dan krijgen wij heel veel jeugdig presentatietalent op het podium! Vergeet niet om leuke foto’s en filmpjes te maken. De fanfare plaatst graag de beelden van de ‘making of’ en de middag zelf, op haar website!

Wie maakt er nog een mooie tekening voor een advertentie of poster? Wie schrijft een mooi verhaal voor op de website en in de krant? Wie helpt de zaal versieren? Ouders, jullie hulp is natuurlijk van harte welkom!

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s